Lees voor
AA

Maak kennis met het openbaar vervoer tijdens een OV kennismakingsevenement bij u in de buurt

6 juni 2017

Wilt u graag met de bus of de trein ergens naartoe en doet u dat niet?

Omdat u het bijvoorbeeld lastig vindt of niet weet of reizen met de bus of de trein iets voor u is? Wij helpen u graag het openbaar vervoer (opnieuw) te ontdekken. Verschillende gemeenten in regio West-Brabant organiseren dit jaar gratis OV kennismakingsevenementen voor 65-plussers, waarin u onder begeleiding kennis maakt met de voordelen van het openbaar vervoer.

Activiteitenkalender OV Kennismakingsevenementen in West-Brabant

Bekijk de activiteitenkalender van de geplande OV kennismakingsevenementen in 2017. Let op: er worden ook nog nieuwe OV kennismakingsevenementen gepland. Bekijk de activiteitenkalender dus regelmatig voor de laatste informatie.

Interesse in een OV kennismakingsevenement?

Wilt u graag deelnemen aan een gepland OV kennismakingsevenement? Neem dan contact op met DTV Consultants via telefoonnummer 076-5136670 of e-mail wmo@dtvconsultants.nl. DTV Consultants laat u weten of er plaats is om deel te nemen.

Geen OV kennismakingsevenementen in de buurt?

Heeft u interesse om deel te nemen aan een OV kennismakingsevenement maar ziet u geen gepland evenement bij u in de buurt? Stuur een e-mail aan Birke Loonen, projectcoördinator bij Regio West-Brabant, via birke.loonen@west-brabant.eu.