Lees voor
AA

Reizende Reisloketten: maak kennis met het openbaar vervoer bij u in de buurt!

4 september 2017

Wilt u graag met de bus of de trein ergens naartoe en doet u dat niet? Omdat u het bijvoorbeeld lastig vindt of niet weet of reizen met de bus of de trein iets voor u is? Wij helpen u graag het openbaar vervoer (opnieuw) te ontdekken.

In 18 gemeenten in regio West-Brabant worden de komende maanden Reizende Reisloketten georganiseerd. Bij de Reizende Reisloketten kunt u alle vragen stellen die u heeft over uw mobiliteit.

Hoe reist u het beste van A naar B? Hoe werkt de OV chipkaart? Hoe vaak rijdt de (buurt)bus bij u in de buurt? De medewerkers van de Reizende Reisloketten helpen u graag (weer) op weg! Daarnaast kunt u tijdens de meeste Reizende Reisloketten een kijkje nemen in een (buurt)bus van Arriva en krijgt u de mogelijkheid om gratis een OV chipkaart aan te vragen.

In de planning ziet u wanneer er een Reizend Reisloket wordt georganiseerd bij u in de buurt. Let op: er worden ook nog nieuwe Reizende Reisloketten gepland. Bekijk de activiteitenkalender dus regelmatig voor de laatste informatie.