Reserveer uw rit

U kunt uw rit op de volgende manieren reserveren:

 • telefonisch: 088 – 076 10 00 (lokaal tarief)
 • online op de site van PZN via rit reserveren
 • online op de site van PZN via MijnTaxiApp
 • via een Taxipoint

Telefonisch reserveren via 088 – 076 10 00

Houd uw deeltaxipas bij de hand en geef uw gegevens door:

 1. Op welke dag wilt u reizen?
 2. Uw gewenste rit en tijd:
  – een standaardrit (met een gewenste vertrektijd)
  – een rit met aankomstgarantie (geldt alleen voor bruiloften, uitvaarten, theaterbezoek en in aansluiting op trein of bus)
 3. Wat is het vertrek- en aankomstadres? (bij voorkeur inclusief postcodes)
 4. Met hoeveel personen reist u?
 5. Neemt u een hulpmiddel mee, zoals een rollator?
 6. Neemt u huisdieren of extra bagage mee?
 7. Wilt u meteen een retourrit boeken?

Online reserveren

Op de site van PZN kunt u online reserveren via het formulier rit reserveren en via MijnTaxiApp .

Met MijnTaxiApp kunt u makkelijk met een smartphone of tablet een rit boeken en heeft u meer zicht op uw gebruik van de deeltaxi. Met de link komt u direct in het beginscherm van de app. Daar kunt u zich registreren. Na registratie heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens. Natuurlijk is MijnTaxiApp voorzien van een helpfunctie die u alle uitleg geeft. 

Het formulier rit reserveren is speciaal gemaakt voor als u met een computer werkt. Om een rit te reserveren, vult u het formulier in en drukt u op de knop verzenden.

Reserveren via een Taxipoint

Een Taxipoint is een automaat waar u eenvoudig uw terugreis kunt bestellen. Voorwaarde is dat de heenreis ook met de deeltaxi is gemaakt. U haalt uw deeltaxipas door de automaat. De deeltaxi komt dan binnen 20 minuten voorrijden. De kenmerken van de heenreis (aantal personen, hulpmiddelen, adres enz. ) zijn ook van toepassing op de terugreis. Het vertrekadres van de heenreis is automatisch de bestemming van de terugreis.

U vindt een Taxipoint bij:

 • Amphia Molengracht in Breda
 • Amphia Langendijk in Breda
 • Bravis ziekenhuis in Roosendaal

Een gereserveerde rit wijzigen

U kunt uw gereserveerde rit wijzigen tot 75 minuten voor de afgesproken ophaaltijd. Bel hiervoor het ritreserveringsnummer 088 – 076 10 00 of gebruik MijnTaxiApp. Als u wijzigingen later doorgeeft, geldt dit als een afmelding van de gereserveerde rit. Er wordt dan een nieuwe rit gepland met de normaal geldende voor-aanmeldtijd (1 uur).

Een rit annuleren

U kunt uw gereserveerde rit annuleren tot 45 minuten voor de afgesproken ophaaltijd. Bel hiervoor het ritreserveringsnummer 088 – 076 10 00 of gebruik MijnTaxiApp. Doet u dit niet of te laat dan kan de vervoerder alsnog de ritprijs in rekening brengen. Hiernaast wordt € 12,50 administratiekosten in rekening gebracht.