Lees voor
AA

Knooppunttaxi Bavel – Breda

17 december 2021

Knooppunttaxi nieuw alternatief voor vervallen buslijn 1 Bavel (op zaterdagen)

Reizigers kunnen vanaf 9 januari 2022 op zaterdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur met een gereduceerd tarief (gelijk aan OV-tarief) met Deeltaxi West-Brabant van alle adressen in Bavel naar enkele OV-knooppunten reizen. Vanaf die knooppunten kan dan weer gereisd worden met het openbaar vervoer (en andersom).

Het zijn de volgende OV-knooppunten in Breda:

  • Breda Centraal Station NS
  • Deeltaxihalte centrum Breda (Oude Vest)
  • Amphia Ziekenhuis (Molengracht)

Maximaal 3 kinderen onder de 4 jaar mogen gratis meereizen. De OV-chipkaart en de studenten OV-kaart zijn niet geldig.

De Deeltaxi West-Brabant blijft als alternatief ook dagelijks voor reizigers zonder WMO-pas rijden van deur tot deur en ook naar andere bushaltes en stations. Hiervoor geldt dit lagere knooppunttaxitarief niet.

Reserveren via de mijnTaxiApp, deze website en per telefoon (088-0761000) kan op dezelfde manier als de gewone OV-Deeltaxi. Bij een rit op zaterdag van/naar een adres in Bavel naar/van één van de knooppunten wordt automatisch het goede tarief toegepast.

Kennismakingsactie

Wij laten u graag kennis maken met dit alternatief. Daarom mag in de maanden januari en februari 2022 een 2de persoon gratis meereizen met u. Dit moet dan wel in dezelfde boeking en van/naar dezelfde adressen. Als u een rit boekt voor 2 personen wordt dit automatisch goed geregeld.