Lees voor
AA

MijnTaxiApp nu beschikbaar!

28 januari 2016

Graag presenteren we u MijnTaxiApp.

Wat is MijnTaxiApp?

Een toenemend aantal deeltaxiklanten gebruikt een smartphone, computer of tablet. Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van klanten (en hun familieleden of begeleiders), heeft PZN een applicatie (app) ontwikkeld: MijnTaxiApp.

Wat kan ik met MijnTaxiApp?

Met MijnTaxiApp kunt u:

  • Een rit reserveren en zien hoeveel deze kost
  • Uw eigen gebruiksinformatie inzien
  • Zien wat uw reisbudget is (als dat van toepassing is)
  • Op een kaartje zien waar uw bestelde taxi zich bevindt
  • Een beoordeling geven van de rit en de chauffeur.

Voor wie is MijnTaxiApp bedoeld?

MijnTaxiApp is in de eerste plaats bedoeld voor klanten, die de beschikking hebben over een smartphone of tablet (zoals een Ipad). Het geeft hen onder meer inzicht in de voortgang van hun rit.

Daarnaast kan MijnTaxiApp ook gebruikt worden door familieleden, begeleiders of instellingen. Zij krijgen via MijnTaxiApp inzicht in de ritten van bij hun bekende personen.

Wat gebeurt er als ik MijnTaxiApp niet gebruik?

Het gebruik van MijnTaxiApp is niet verplicht. MijnTaxiApp is een aanvulling op de bestaande dienstverlening. Als u MijnTaxiApp niet gebruikt, dan kunt u gewoon blijven rekenen op de vertrouwde dienstverlening van Deeltaxi West-Brabant.

Hoe kan ik me aanmelden voor MijnTaxiApp?

Stapsgewijs leiden wij u door de registratie en aanmelding van MijnTaxiApp heen.

Tips en suggesties zijn welkom…

MijnTaxiApp is nieuw ontwikkeld voor de klanten van Deeltaxi West-Brabant. De app is gebruiksklaar, maar zal de komende tijd nog verder doorontwikkeld worden. We willen u als gebruiker graag betrekken bij het verder verbeteren van de app. We stellen het dan ook op prijs als u eventuele tips of verbeteringen voor het gebruik van de app aan ons doorgeeft. Uw informatie stelt ons in staat om de dienstverlening via MijnTaxiApp verder te verbeteren.

U kunt uw tips en suggesties doorgeven aan de klantenservice van PZN via klantenservice@pzn-bv.nl (onder vermelding van ‘MijnTaxiApp’) of telefonisch via 088 – 076 19 00. Dank alvast voor het meedenken!