MIJNTAXIAPP

Een toenemend aantal deeltaxiklanten maakt gebruik van mobiele telefoons (smartphones), computers of tablets. Om beter aan de veranderende wensen van klanten tegemoet te komen, biedt Deeltaxi West-Brabant sinds 2016 MijnTaxiApp aan. MijnTaxiApp is beschikbaar voor zowel klanten als voor begeleiders of familieleden. MijnTaxiApp vormt een aanvulling op de bestaande dienstverlening.

Wat is MijnTaxiApp?

Met MijnTaxiApp kunt u:

  • Een rit reserveren of annuleren;
  • Inzicht krijgen in de kosten van uw rit;
  • Uw eigen gebruiksinformatie inzien;
  • Zien wat uw reisbudget is (als dat van toepassing is);
  • Op een kaartje zien waar uw bestelde taxi zich bevindt;
  • Een beoordeling geven van de rit en de chauffeur.

Voor wie is MijnTaxiApp?


MijnTaxiApp is in de eerste plaats bedoeld voor klanten, die vertrouwd zijn met een smartphone of tablet (zoals een Ipad).

Daarnaast kan MijnTaxiApp ook gebruikt worden door familieleden, begeleiders of instellingen. Zij krijgen via MijnTaxiApp inzicht in de ritten van deeltaxiklanten (bijvoorbeeld ouders of cliënten).

Hoe meld ik me aan voor MijnTaxiApp?

U kunt MijnTaxiApp raadplegen via zowel mobiele telefoon, computer als tablet. Met de link komt u direct in het beginscherm van de app. Daar kunt u zich registreren. Na registratie heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens. Uiteraard is MijnTaxiApp voorzien van een helpfunctie die u alle uitleg geeft.

Tips, suggesties of vragen?


We stellen het op prijs als u eventuele tips of verbeteringen voor het gebruik van de app aan ons doorgeeft. Uw informatie stelt ons in staat om de dienstverlening via MijnTaxiApp verder te verbeteren. Ook in geval van vragen over MijnTaxiApp, of over het installeren of gebruiken ervan, kunt u contact met ons opnemen.

U kunt hiervoor terecht bij de klantenservice van PZN.

 

SS02_Kaartje

Let op
MijnTaxiApp is niet te downloaden in de App Store of in Google Play.
MijnTaxiApp is een webapplicatie die via een internetlink (taxiapp.pzn-bv.nl) bereikbaar is. U kunt de internetlink eenvoudig openen via uw smartphone, computer of tablet.